Senaste inläggen RSS

2008 – så blev det

Av Robert den 12 January 2009

Så var det då äntligen dags att sammanfatta det gångna året, precis som vi lovade i förra blogginlägget – bättre sent än aldrig, som det ju så fint brukar heta.

Ursäkta om vi upprepar oss, men vi måste verkligen börja med att tacka er användare. Ni blir fler och fler och ni gör Pusha bättre och bättre – ett stort tack till er alla!

2008 var verkligen ett fantastiskt år, utan tvekan det bästa i Pushas historia. Antalet unika besökare per dag och antalet medlemmar tredubblades och det pushades mer än någonsin förr.

Något annat som också känns riktigt trevligt är att en majoritet av alla de länkar som postas faktiskt leder till svenska sidor. Detta gäller även de länkar som blir heta.

Här är ett par illustrationer för att visa 2008 års utveckling i bild:

Antal medlemmar

Antal pushar

Som sagt, 2008 var ett kanonår, men det betyder inte på något sätt att vi kommer att ta det lite lugnt 2009. Tvärtom, det är redan full fart bakom kulisserna. Mer om detta kommer du att kunna läsa i det kommande inlägget “2009 – så blir det”.

12 Jan

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »