Senaste inläggen RSS

Pusha lanserar ny form av annonsering

Av Robert den 23 March 2011

Vi är glada att idag kunna presentera vårt egna unika annonssystem. Det firar vi genom att bjuda på 1000 visningar om du köper en annonslänk för minst 250 kr före den 25 mars.
E05-001
E20-547

Att skapa en annons är enkelt och utseendet påminner om vanliga länkar på Pusha, vilket ger en mycket hög klickfrekvens jämfört med annan nätannonsering. Du slipper dessutom betala för onödiga visningar eftersom användare kan dölja annonser som ej känns relevanta för dem.

Annonserna kan även pushas och kommenteras, precis som med övriga länkar på Pusha, vilket skapar samma typ av ringar på vattnet-effekt och ger din annons extra exponering.

Det nya annonsformatet ligger placerat näst högst upp på samtliga länksidor. Här är ett exempel:

Pusha-annons

Som synes har vi nu skalat bort nästan alla annonser i övrigt på Pusha. Vi har märkt att det uppskattas av er användare och vi vill gärna behålla det så. Samtidigt måste vi se till att Pusha går runt ekonomiskt. Här har du, kära pushare, en möjlighet att hjälpa till och skänka ett bidrag. Så låt fantasin flöda och visa ditt stöd för Pusha genom att skapa en egen annonslänk:

Pusha-annons

Vi hoppas du uppskattar det nya annonsformatet och att vi får se många sköna pushar och kommentarer för de annonslänkar som publiceras. Ditt bidrag är oerhört värdefullt för oss!

23 Mar

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »