Senaste inläggen RSS

Ännu bättre ämnen

Av Robert den 11 November 2009

I förrgår kunde man här på bloggen läsa att ämnesfunktionen på Pusha uppdaterats för underlätta för er användare. Nu har vi lagt till ännu en grej.

När du tittar under fliken ‘Ämnen’ för en länk finner du ett formulär där du mycket enkelt kan komplettera något som postats – eget eller annan medlems – med ytterligare relevanta ämnen.

Detta gör vi som ännu ett steg i att du som medlem är med och bestämmer innehållet på Pusha. Du bestämmer vad som bör publiceras genom att posta länkar. Du bestämmer vad som blir hett genom att pusha (rösta på) befintliga länkar med hjälp av Pusha-knapparna. Och det är nu alltså du som även är med och bestämmer med vilka ämnen allt innehåll bör märkas upp.

Nya ämnen kan läggas till inom 32 timmar efter det att länken postades.

Nästa steg i denna utveckling kommer att bli möjligheten att lägga till övriga källor i redan postade länkar. Mer om det inom kort…

Uppdatering
Vi har nu även gjort så att det enkelt gå att länka till ett specifikt ämne genom att lägga till # framför ämnesnamnet (det som syns i URL:en för önskat ämne). Du länkar alltså till http://internet.pusha.se genom att skriva #internet. Detta funkar i både kommentarer och profiler, precis som @, som kan användas för att länka till någons profil. Se exempel.

11 Nov

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »