Senaste inläggen RSS

Nytt förbättrat skydd mot spam

Av Robert den 19 January 2010

De senaste veckorna har vi jobbat med att ta fram ett eget bayesiskt spamskydd för Pusha. Efter en tids inkörning och anpassande är det nu ute i sin helhet.

För dig som användare betyder det att risken för att du stöter på spam på Pusha nu kommer att vara ännu mindre än tidigare. Det betyder även att du som postar en länk bör vara noga med val av rubrik och beskrivning. Något man i och för sig alltid vinner på, men nu finns alltså risk att länken automatiskt klassas som spam om man till exempel skriver på engelska.

Vi kommer att hålla koll på vad som fångas upp, så att inga felaktiga länkar hamnar i nätet. Men så länge du postar med “sunt förnuft” och följer de regler som finns i användaravtalet man godkänner när man väljer att bli medlem på Pusha, så är risken för att det skulle hända försvinnande liten.

Tyvärr skickades några felaktiga mejl om “Rapporterad länk” ut under inkörningsperioden. Vi beklagar det inträffade och har åtgärdat felet. Ni som drabbades (jag t ex) kan helt bortse från meddelandet.

19 Jan

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »