Senaste inläggen RSS

Bloggare, se om du blivit Pushad

Av Robert den 17 July 2008

Sökresultat för pusha.se

Antalet länkar som dagligen postas på Pusha ökar i ett rasande tempo, vilket vi såklart tycker är jättekul. Men det innebär också att man som bloggare får svårare att hålla koll på om någon pushat det man skrivit, vilket man ju gärna vill kunna hålla sig informerad om.

Med det i åtanke har vi nu sett till att man kan få önskade sökresultat som RSS. Det betyder att du kan göra en sökning på din domän och sedan prenumerera på RSS-flödet för det sökresultatet. Sedan kan du direkt se i din RSS-läsare om någon pushat det du skrivit.

Självklart kan du även använda denna nya funktion för andra prenumerationer. Är du t ex intresserad av film, så kan du prenumerera på RSS-flödet för en sökning på film. Men i dessa fall kommer du antagligen har mer nytta av att prenumerera på RSS-flödet för nyckelordet film.

Vi hoppas vissa av er kan få användning av denna nya funktion. Här finns en sida med information om RSS för den som önskar veta mer.

17 Jul

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »