Senaste inläggen RSS

Förslag för nyckelord

Av Robert den 15 August 2008

Pusha - nyckelord

Vi har nu lagt upp ny en funktion som gör att du presenteras med förslag då du börjar skriva in nyckelord för en länk som postas – en funktion som efterfrågats i både kommentarer och e-post.

Den nya funktionen tar med i beräkningarna hur pass populärt ett nyckelord är och hur pass bra det gått för länkarna det inkluderats i. Resultatet presenteras sedan i bokstavsordning allt eftersom du skriver in ditt ord.

Nyckelorden är ett sätt att urskilja innehåll på Pusha. Dessa visas under rubriken för varje länk. Om du till exempel går till nyckelordet för musik kommer du att se länkar inom detta ämne och kan även välja att prenumerera på RSS-flödet för musik. Med hjälp av nyckelord kan du även välja att visa länkar inom ett visst område på din egna blogg.

Vi hoppas den nya funktionen ska underlätta då du postar dina länkar.

På tal om länkar, så skulle vi vilja passa på att tacka för alla trevliga bidrag. Det dagliga skörden växer stadigt och majoriteten leder till svenska sajter, vilket känns jättekul.

15 Aug

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »