frevvy.com 100% Genuine Windows 10 Education Product Key. cheap Windows 10 Products Key I give you trial product but once you are satisfied and you have enough money , I highly recommend you to buy windows 10 product key Windows 10 Home Key Office Professional Plus 2016 Key Office Professional Plus 2013 Key

Senaste inläggen RSS

Hur ser ett Pusha-möte ut?

Av Robert den 11 February 2008

Pusha-möte

Först och främst skulle vi vilja börja med att hälsa alla nya medlemmar varmt välkomna. Det var inte länge sedan vi skrev om att vi var uppe i 1000 stycken, och nu närmar vi oss snabbt det dubbla. Det känns verkligen riktigt kul!

Så, hur ser då ett Pusha-möte se ut? Det är lite olika, men ungefär som på bilden. Vi brukar försöka ses minst varannan vecka för att diskutera olika idéer vi har.

Senast vi hade ett sådant möte var i fredags. Den här gången gick vi igenom vad som skulle inkluderas i nästa uppdatering av Pusha – något som visade sig ta en rejäl vändning i jämförelse med hur diskussionerna via mail tidigare sett ut. Vi hoppas kunna få upp dessa nya funktioner relativt snart och ser fram emot att höra vad ni pushare tycker om dem.

11 Feb

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »