Senaste inläggen RSS

Ny design och funktionalitet

Av Robert den 17 November 2009

Pusha meny

Idag lanserar vi en uppiffad design och ett par nya funktioner för Pusha.

Vad det gäller designen har vi organiserat om ämnen och navigering. Det är i sort sätt samma saker som tidigare, men förhoppningsvis nu presenterade på ett tydligare sätt.

De ämnen du valt (mer om detta längre ner) ligger överst tillsammans med sökrutan. Under finns hett, nytt och tips, som vi numera valt att kalla Rekommenderade länkar. Här finner du länkar från dina vänner och från personer som pushar och postar länkar i samma stil som du.

Klickar du på Visa mer utvidgas menyn och visar de av dina ämnen som inte får plats i vanliga menyn samt en lista över de mest aktiva ämnena under de senaste två dygnen.

Till höger i den utvidgade menyn ligger Alternativ. Den leder dig till alternativet “Dina ämnen” i inställningarna, där du enkelt kan lägga till, ta bort och sortera de ämnen du vill ha i din meny.

Pusha meny

Vi hoppas du gillar designförändringarna och har både nytta och nöje av de möjligheter de nya funktionerna ger dig. Posta gärna en kommentar och berätta vad du tycker.

17 Nov

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »