Senaste inläggen RSS

Nya Pusha är här!

Av Robert den 1 September 2009

Då har vi äntligen lanserat den nya versionen av Pusha. Det är en stor uppdatering, så ta dig gärna tid till att läsa igenom alla nya smidiga funktioner du kan ha nytta av:

Ämnen

Ämnen

Ämnen är det som ersätter de tidigare nyckelorden. Man kan se det som en blandning av kategorier och nyckelord. Du finner dem i en meny högst upp på alla sidor.

Som standard har du en uppsättning “grundämnen”, som Teknik, Sport, Kultur med flera. Det är sedan fritt fram att lägga till och ta bort ämnen helt enligt tycke och smak. Vem som helst kan enkelt skapa ett nytt ämne – brett som smalt, det är helt upp till dig. Ingen “äger” ett ämne.

Varje ämne fungerar sedan som en eget Pusha med egna Hett och Nytt och en adress i stil med internet.pusha.se Det gör att du kan bevaka ett relativt smalt ämne, som kanske har svårt att få sina länkar på Pushas vanliga förstasida, men ändå få hela upplevelsen med vad som för tillfället är populärt inom den kategorin.

Dela och Skräp

Dela och Skräp

Dela ger dig olika alternativ för att enkelt kunna dela med dig av en Pusha-länk till andra. De alternativ som finns är Facebook, Twitter, Bloggy eller ett vanligt e-postmeddelande. Utöver det finns även möjligheten att lägga till ytterligare ämnen för en redan postad länk.

Skräp är en helt ny samling funktioner som ersätter den tidigare rapportera. Här finner du bland annat möjligheten att dölja länkar från en särskild medlem eller för en hel domän. Det är alltså ytterligare en möjlighet för dig att anpassa Pusha just efter dina behov och önskemål. I inställningarna kan du alltid ta bort eventuella blockeringar du satt upp.

Något som efterfrågats av flera är möjligheten att kunna ändra adressen till en länk man postat. Det alternativet finns nu när du klickar på ‘Redigera’. En adress kan ändras upp till en timme efter att länken postats förutsatt att ingen annan hunnit pusha den.

Det var en genomgång av alla nyheter. Vi hoppas du kommer att få nytta av dem. Använd de nya funktionerna så mycket du orkar och hör gärna av dig med eventuella synpunkter i denna push.

Inte medlem ännu? Bli medlem gratis på Pusha här.

1 Sep

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »