frevvy.com 100% Genuine Windows 10 Education Product Key. cheap Windows 10 Products Key I give you trial product but once you are satisfied and you have enough money , I highly recommend you to buy windows 10 product key Windows 10 Home Key Office Professional Plus 2016 Key Office Professional Plus 2013 Key

Senaste inläggen RSS

Pusha användaravtal uppdaterat

Av Robert den 10 December 2008

Pusha-bugg

Det är roligare att stirra på färg som torkar. Det är roligare att gå upp tidigt en söndagsmorgon för att hjälpa någon att flytta. Vi vet, att läsa användaravtal är skrämmande trist.

Men vi vill ändå informera er om att vi uppdaterat det användaravtal som man godkänner när man blir medlem på Pusha. Det är i grund och botten samma villkor som tidigare, men förhoppningsvis lite tydligare och kanske till och med aningen mindre tråkigt.

Vi vore mycket tacksamma om du kunde ta två minuter av din dyrbara tid till att läsa igenom användarvillkoren för Pusha. Gör det gärna även om du redan läst den gamla versionen.

Tack!

10 Dec

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »