Senaste inläggen RSS

Pusha i nya kläder

Av Robert den 12 June 2008

Så kära Pusha-vänner, då var den nya designen äntligen uppe!

Som synes har en hel del förändrats utseendemässigt. Vi kände att vi behövde en uppdatering av både färg och form för att kunna ta Pusha vidare med de saker som ligger och puttrar under ytan.

Även om fokus har legat på det kosmetiska, så finns det en del andra nyheter, som t ex en miniversion av ‘Spionera’ i högermenyn, samt en rad nya RSS-flöden. För dig som är bloggare finns nu en rad nya knappar att välja mellan.

Nu börjar det roliga! Med den här nya grunden att stå på kan du nu räkna med att se en hel del trevliga och användbara funktioner inom kort.

Vi hoppas du ska trivas med nya Pusha! Skriv gärna en kommentar om dina tankar kring den nya designen. Alla synpunkter är varmt välkomna.

Ett mycket stort tack till Mario Eklund som tagit fram vår nya logga och hjälpt oss att piffa till designen. Även ett stort tack till alla er som varit med och betatestat.

12 Jun

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »