Senaste inläggen RSS

Pusha-profilen: Barbaraxx

Av Robert den 8 September 2008

Barbaraxx

I den här fjärde delen av vårt återkommande inslag “Pusha-profilen” möter vi för första gången en av Pushas kvinnliga medlemmar. Barbaraxx har varit medlem sedan den 23 oktober 2007 och har hunnit med 1432 pushar, 226 kommentarer och postat 10 länkar (varav 6 heta).

Berätta lite kort om dig själv.
Jag är Liska och en av de få tjejerna här på Pusha (hoppas vi blir fler!). Jag känner 30-årskrisen blåsa i nacken, är tysk och flyttade till Sverige för 3 år sen. Nu bor jag i Stockholm tillsammans med min sambo och två sockersöta katter. Jag jobbar på ett bokförlag och älskar klänningar. Om ni ser en stolt prick med rosa kappa dessa regniga dagar, så är det troligen jag. :)

Hur mycket tid spenderar du på Pusha?
Jag försöker att besöka Pusha en gång om dagen. Jag har mina “standardsidor” på nätet som jag brukar surfa till, men om jag har tråkigt och inte riktigt vet vad jag ska göra, då är Pusha alltid till hands och erbjuder roliga, sjuka eller spännande länkar. Det kan aldrig bli tråkigt med Pusha, det gillar jag.

Har du några tips till nya Pusha-medlemmar?
Jag är ingen som postar en massa länkar själv, men pushar andras rätt så flitigt. Folk ska känna att deras länkar faktiskt läses, och om innehållet är bra eller på något sätt intressant, tycker jag att man definitivt borde göra sin “röst hörd” och pusha som bara den. Alltså, pusha på ni!

Någonting du saknar i nuvarande version av Pusha?
Ja, jag önskar att man kunde logga in på samma sätt som på t.ex. Digg. Ibland trycker jag direkt på Pusha-knappen utan att tänka på att logga in först. Då vore det super om det skulle kunna komma upp en login-ruta. Jag önskade dessutom att man kunde negativ-pusha länkar.

Någon annan sajt du besöker regelbundet och vill tipsa om?
Självklart. Jag brukar kolla in bilddatabasen Bmezine för att browsa genom alla tatueringsbilder. Jag är lite nörd på så sätt kanske. Annars är det Wikipedia som öppnas flera gånger om dagen, och ibland ägnar jag lite tid åt att faktiskt skriva något i min egen blogg Naturellt.

Din internetuppkoppling ligger nere, hur spenderar du helst tiden?
Haha, älskar frågan. Tidigare Pusha-profiler tappade fotfästet bara av tanken på scenariot. Jag är lite tråkigare än så och skulle nog plocka fram tidningen Illustrerad Vetenskap eller en bok. Sen kan man ju även sporta lite Pilates eller glo på molnen och fundera på livets gåtor. ;)

Vi tackar Liska för att hon ställde upp! Är du sugen på att vara Pusha-profil? Hör av dig till oss.

8 Sep

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »