Senaste inläggen RSS

Pusha-profilen: Christian

Av Robert den 19 June 2008

I del tvÄ av Pusha-profilen möter vi Christian, som varit medlem sedan den 25 okt 2007 och har i skrivande stund hunnit med 520 pushar, 104 kommentarer och postat 153 lÀnkar.

Christian

BerÀtta lite kort om dig sjÀlv.
Jag heter Christian Rudolf. Född skÄning men kallar mig numera för Stockholmare. Flyttade hit 1998 för att jobba finansbransch men insÄg efter nÄgot Är att den traditionella karriÀrvÀgen var rÀtt trÄkig och kastade mig ut i det okÀnda. Har tidigare drivit ett företag som heter MyMobile dÀr jag producerade digitalt innehÄll till mobiltelefoner och sÄlde till distributörer. Idag jobbar med domÀntuveckling, primÀrt Mjukvara.se och gör en hel del externa jobb. Just nu tittar jag vÀldigt mkt att köpa premiumdomÀner sÄ jag har en hel portfölj (för att nÄ skalfördelar). Jag driver ocksÄ Disruptive.nu tillsammans med Peter Sandberg dÀr vi skriver en del kring entreprenörskap.

PrimÀrt Àr jag nog ingen domÀn eller seo mÀnniska. Min kapacitet ligger snarare i att jag Àr duktig projektledare och att fÄ saker och ting gjort.Det Àr min kÀrmkompetens!

Privat bor jag ganska nyinflyttad pÄ St Essingen. PÄ min fritid gillar jag att laga mat och att segla. Jag har en stor last i livet och det Àr cafe. GÀrna i kombination med sköna mÀnniskor.

Hur mycket tid spenderar du pÄ Pusha?
Jag Àr nog en flitig besökare. Jag brukar vara inne en till tvÄ ggr per dag. Man vill ju gÀrna att de lÀnkar man lÀgger upp nÄr första sidan ;-) Jag tycker Pusha tillför nÄgot unikt till den svenska bloggosfÀren och nÀtet. HÀr kan man ta del av ett flöde bortom mediabolagen. Visst det finns mycket man inte Àr intresserad av men det produceras mycket bra innehÄll bortom mediabolagen, samtidigt som det kan vara svÄrt att hitta det. Jag skulle gÀrna se att fler engagerade sig i pusha eller liknande tjÀnster som Stumble. Socialt Àr det svenska internet ganska outvecklat och alla skulle tjÀna pÄ det om fler engagerade sig.

DÄ fÄr man ocksÄ agera efter den övertygelsen. Just dÀrför rÄkar ni fÄ en del engagemang frÄn mig! BÄde att jag skriver om er och Àr aktiv pÄ er sida. Att bara snacka Àr inte riktigt min grej!

Har du nÄgra tips till nya Pusha-medlemmar?
Skicka upp det som intresserar er och som ni tycker Àr bra. Jag tycker inte att ni skall tveka pusha er sjÀlva och ert egna innehÄll. Om ni Àr nöjda med det finns det sÀkert fler som Àr intresserade.

NĂ„gonting du saknar i nuvarande version av Pusha?
Jag skulle vilja se er mer kommentera vad som hĂ€nder pĂ„ sidan. Att er blogg lyfter upp lĂ€nkar, kommenterar, anvĂ€ndare mycket mer. Diskutera tex den lĂ€nken som blivit mest pushad varje dag och gör det i ett bloggformat dĂ€r andra kan delta i diskussionen. Just nu Ă€r sidan lite ”död”. Det Ă€r mest en sida med lĂ€nkar och folk som röstar. Men mĂ€nniskor Ă€r mĂ€nniskor och de vill ha dialog och eftersom ni Ă€r pusha Ă€r det er folk vill ha en dialog med.

NÄgon annan sajt du besöker regelbundet och vill tipsa om?
Jag litar faktikst vÀldigt mycket pÄ att mitt online nÀtverk skall berÀtta för mig vad jag skall lÀsa. De vet vad jag tycker Àr viktigt och vad jag Àr bra eller dÄlig pÄ. Jag fÄr ett gÀng lÀnktips varje dag som jag brukar lÀsa i mÄn av tid. En sida som jag tycker har lyckats vÀldigt bra pÄ bygga förtroende hos mig Àr Aron Wall pÄ SEObook.com. Jag gillar ocksÄ doshdosh.com Àven om jag sÀllan hinner lÀsa hans enorma bloggposter. InternetWorld har gjort om sin sida och inriktning och de Àr vÀl en bubblare hos mig just nu. Jag har nyligen hjÀlpt en god vÀn hans blogg ocksÄ. Han Àr duktig pÄ att skriva och har grym koll pÄ politiken sÄ just nu Àr jag ofta inne pÄ hans sida, www.fytne.nu.

Din internetuppkoppling ligger nere, hur spenderar du helst tiden?
Enkelt, jag sĂ€tter mig med en bok pĂ„ min uteplats. Maler lite franskrostat cafe och lĂ€ser. Just nu lĂ€ser jag en bok som heter ”Europas Krig”

Vi tackar Cristian för detta och önskar honom och er andra en riktigt trevlig midsommar! Är du sugen pĂ„ att vara Pusha-profil? Hör av dig till oss i sĂ„ fall

19 Jun

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha fïżœr bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »