Senaste inläggen RSS

Pusha-profilen: DiNer0

Av Robert den 6 March 2009

DiNer0

I Pusha-profilen stiftar vi denna gång bekantskap med DiNer0. Han blev medlem den 6 november 2006 och har hunnit med 765 pushar, 360 kommentarer och postat 198 länkar (varav 115 heta).

Berätta lite kort om dig själv.
DiNer0, namnet är mitt gamla pokeralias och det kommer av att jag var ett stort fan av Robert De Niro och i poker måste man vara lite tuff och sen handlar det ju om pengar…

Jag jobbar med människor som IT-konsult och jag älskar det. Oftast blir människor så glada bara man fixar en detalj åt dem och det är det som driver mig + att det är så underbart att träffa nya människor hela tiden. Avundas riktiga entreprenörer och jag tycker inte om när man trycker ner folk med sprudlande idéer. Blir lätt beroende av saker, men som tur är har jag ganska lätt för att sluta. Rökning, snusning, pokerspelande och pushande (sovrande) är alla gamla beroenden som jag har slutat med, men nu när jag fått distans så har jag återgått till pushande (och pokerspelande ett par gånger i månaden).

Spenderar helst fritiden med min sambo Elisabeth och mina barn Filippa & Robin (och min PS3:a), spelar och löser även gärna logiska online spel.

Hur mycket tid spenderar du på Pusha?
Ähum, host.. ja just nu kanske 2-3 timmar om dagen, men jag sitter utan uppdrag ;)

Har du några tips till nya Pusha-medlemmar?
Pusha med hjärtat och inte bara för att vara kompis. Hjälpa kompisars bloggar är hedransvärt men gör det med måtta.

Någonting du saknar i nuvarande version av Pusha?
Jag skulle kunna tänka mig en slags randomizer funktion på gamla inlägg. Kanske bara en knapp man kunde trycka på som en rolig grej. Man kanske skulle kunna ange ett antal favorit “taggar” och så har man en flik som visar de inlägg som matchar ens favorittaggar.

Om du ska välja en aktuell push – vilken blir det och varför?
Hmm kanske Urbana Ordboken, just för att det symboliserar det levande språket och är som en hyllning till de unga som driver på språket, som förändrar och skapar det moderna samhället på alla plan som t.ex. den digitala revolutionen. Annars är jag grymt förtjust i allt om natur och vetenskap.

Någon annan sajt du besöker regelbundet och vill tipsa om?
Jag kollar ofta på linkfilter.net, ps3bloggen.se, blogg.tkj.se och för tillfället ligger bitsandpieces.us på min läslista (även om den kan var lite väl tramsig ibland) + en massa andra.

Din internetuppkoppling ligger nere, hur spenderar du helst tiden?
Nej det får inte hända… okej jag tittar nog helst på någon serie eller film (om barnen sover).

6 Mar

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »