Senaste inläggen RSS

Pusha-profilen: hordak

Av Robert den 22 December 2009

hordak

I Pusha-profilen får vi denna gång möta hordak. Han blev medlem den 10 augusti 2006 och har sedan dess hunnit med att pusha 1511 länkar och postat 49 stycken, varav 27 blivit heta. Utöver detta har han även sett till att förgylla Pusha med 249 kommentarer.

Berätta lite kort om dig själv.
29-årig kille från Väsby som varit med i matchen sedan långt innan Pusha. För tillfället sitter jag på en IT-avdelning och arbetar med webbutveckling och supportärenden. Innan spenderade jag en hel del tid i skolbänken (eller i diverse grupprum) tillsammans med murtlest (en av männen bakom Pusha). På den tiden var det faktiskt Sovrat som var sidan man gick till. Redan i utvecklingsskedet var jag en flitig användare. Jag var till en början mot hela konceptet av Pusha, men jag måste säga att jag ändrat uppfattning med tiden.

Hur mycket tid spenderar du på Pusha?
Jag får väl medge att jag är lite av en periodare här på Pusha. Det går lite i vågor, men när jag är inne i en aktiv fas så är jag på Pusha hela dagarna i stort sett. Då läser jag nästan allt, kommenterar, postar och pushar bland alla länkar. De stunder jag är inne i en mindre aktiv fas kan det ibland hända att jag inte går in på Pusha på flera dagar.

Har du några tips till nya Pusha-medlemmar?
Var aktiv! Pusha blir bättre av att fler och fler pushar, postar och kommenterar. Det är det som gör Pusha så bra. Till en början kan man använda Pusha för att hitta “det bästa” som nätet har att erbjuda, men efter en stund så rekommenderar jag att alltid kika under Nya Länkar. Det finns ofta mycket godis där som aldrig ser dagens ljus på grund av att många bara läser de inlägg som finns på första sidan, dvs. de heta länkarna.

Någonting du saknar i nuvarande version av Pusha?
I dagsläget finns ingenting jag känner att jag skulle vilja ändra på. Det finns således inte några funktioner som jag saknar. Sen vet jag ju att det ligger många projekt och uppdateringar på lager hos er, så jag avvaktar med spänning nästa version av Pusha =)

Om du ska välja en aktuell push – vilken blir det och varför?
Jag måste nog säga en av mina egna postade länkar faktiskt: Konst eller konstigt? Jag tyckte det var en så tokig idé att jag inte kunde låta bli att skratta åt den. Om jag inte får välja mina egna länkar (hör du det Lena PH?) så skulle det nog bli denna: Snubbe kör runt i halv bil. Jag har sällan skrattat så mycket! Jag vill passa på att tacka Robert för den :D

Någon annan sajt du besöker regelbundet och vill tipsa om?
Tja, det skulle kanske vara www.xkcd.com då. Det är en webcomic som funnits med ett tag och kreatören har ibland riktigt finurliga, tänkvärda seriestrippar att läsa och begrunda. Den uppdateras nästan dagligen (åtminstone ett par gånger i veckan) så det blir nästan aldrig gammalt.

Din internetuppkoppling ligger nere, hur spenderar du helst tiden?
Jag har upptäckt att böcker ger mig en viss behållning. Efter att i så många år ha läst kurslitteratur är det jätteskönt att sätta sig ner, utan press, och förkovra sig i en god bok. På sista tiden har jag fallit in lite på ett spår med biografier. Jag har hunnit med “White Line Fever” av och med Lemmy Killmeister (från Motörhead) och “Get In The Van” av och med Henry Rollins. Till den listan lägger jag även Rickard Flingas “Iskallt och Stenhårt” samt Christer Fuglesangs “13 dygn i rymden efter 14 år på jorden”. Dessutom kan jag starkt rekommendera “Alexander den store” av Bengt Liljegren.

22 Dec

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »