Senaste inläggen RSS

Pusha-profilen: mymlan

Av Robert den 2 April 2009

mymlan

I Pusha-profilen får vi denna gång möta mymlan. Hon blev medlem den 23 januari 2009 och har sedan dess hunnit med att pusha 39 länkar och postat 21 stycken, varav 11 blivit heta.

Berätta lite kort om dig själv.
Jag heter egentligen Sofia Mirjamsdotter och bor i Sundsvall. Jag har varit internetfrälst sedan jag köpte mitt första modem i mitten på 90-talet och framförallt älskar jag de sociala medierna, att kommunicera, nätverka och dela med andra, både kunskap, länkar och idéer.

Jag har ett par egna bloggar och är online i princip all min vakna tid. Annars så är jag en stor musikälskare, ibland bloggar jag på Dagens Spotifylista.

Hur mycket tid spenderar du på Pusha?
Inte så mycket… Drar in heta länkar i min RSS och när något verkar intressant klickar jag in mig och då händer det att jag hittar något annat.

Har du några tips till nya Pusha-medlemmar?
Spamma inte med irrelevanta länkar. Jag gillar idén med att pusha sådant som verkligen är läsvärt/intressant för många, sådant som håller hög kvalitet, eftersom det är ett sådant brus.

Någonting du saknar i nuvarande version av Pusha?
Möjligheten att enkelt lägga in en pushaknapp i WordPress.com (eller så är det jag som är dum men jag lyckas inte få det att funka).

Om du ska välja en aktuell push – vilken blir det och varför?
Twitter för dummies som Micke Zackrisson på Veckans Affärer skrivit. Jag älskar såna guider och har ju skrivit ett par själv som blivit heta på Pusha.

Någon annan sajt du besöker regelbundet och vill tipsa om?
Nja, jag besöker färre och färre sajter, hänger mest på Twitter och i min egen RSS-läsare. Annars tipsar jag ju ständigt om en massa bra bloggar och en del nättjänster i mina egna bloggar.

Din internetuppkoppling ligger nere, hur spenderar du helst tiden?
I sällskap med en god vän (eller flera). Äter och dricker något gott, lyssnar på bra musik.

2 Apr

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »