Senaste inläggen RSS

Pusha-profilen: Resedrommen

Av Robert den 3 February 2011

Resedrommen

I Pusha-profilen får vi denna gång möta Resedrommen. Hon blev medlem den 29 maj 2009 och har sedan dess hunnit med att pusha 2311 länkar och postat 1333 stycken, varav 386 blivit heta. Utöver detta har Resedrommen även sett till att kommentera totalt 97 länkar.

De imponerande siffrorna har tagit henne till en tredje plats på topplistan över medlemmar.

Berätta lite kort om dig själv.
Jag heter Minett Sikström boendes i en förort till Stockholm. Mina arbetsdagar ägnar jag åt att att arbeta inom vården på ett universitetssjukhus (Karolinska). Ett stort intresse jag har är resor och jag driver sajten Resedrömmen så det går åt en del tid vid datorn att leta resenyheter. Vidare gillar jag sociala medier – att kunna ta del av information och länkar, bland annat förurom PUSHA twittrar jag.

Hur mycket tid spenderar du på Pusha?
Jag går in på PUSHA-sajten ett par gånger varje dag. Från början gick jag in på PUSHA för att lansera/marknadsföra min sajt Resedrömmen men upptäckte att det fanns en hel del roliga länkar att beskåda. Därefter började jag posta länkar jag fann roliga, intressanta eller/och givande i största allmänhet. På PUSHA-sajten hittar jag också information och annat roligt som roar mig, dock verkar det som att länkar som handlar om resor och turism inte har så stor genomslagskraft.

Har du några tips till nya Pusha-medlemmar?
Det beror på vad syftet är med att posta en länk är. Är det för att exempelvis roa/underhålla med ett Youtube-klipp eller är syftet att marknadsföra en sajt/blogg. Marknadsföring av bloggar tenderar inte så som jag uppfattar det att hamna på förstasidan bland de populäraste länkarna. Däremot länkar som har ett underhållningsvärde kan räkna med att någongång eller flera hamna på förstasidan. Men som sagt det beror på anledningen till att en person/företag väljer att posta en länk.

Någonting du saknar i nuvarande version av Pusha?
Att kunna ta bort ett postat inlägg, även efter att en timme har gått. Ibland händer det att länken redan finns postad och då skulle det kunna vara bra att radera inlägget. Fast det är väl en petitess i det stora hela då jag finner PUSHA-sajten bra.

Någon annan sajt du besöker regelbundet och vill tipsa om?
Min egen såklart, hehe, sajten Resedrömmen. Jag besöker mest resesajter men Gizmodo, Lifehacker och Likecool kan jag rekommendera.

Din internetuppkoppling ligger nere, hur spenderar du helst tiden?
Läser böcker om allt möjligt, jag är en allätare eller se på film.

3 Feb

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »