Senaste inläggen RSS

Pusha-profilen: Rich

Av Robert den 14 April 2010

Rich

I Pusha-profilen får vi denna gång möta Rich. Han blev medlem den 23 november 2007 och har sedan dess hunnit med att pusha 791 länkar och postat 108 stycken, varav 33 blivit heta.

Utöver detta har han även sett till att förgylla Pusha med 235 kommentarer.

Berätta lite kort om dig själv.
Jag är 25 år gammal, jobbar som IT-konsult och bor med min sambo i Göteborg. Jag har alltid vart musikintresserad, ända sedan jag var liten. Kanske beror på att jag har en far som är yrkesmusiker. :) Spelade trummor i flera år, något som det dock har blivit mindre av på senare tid, tyvärr. Utöver musiken har jag ett brinnande intresse av teknik i största allmänhet. I övrigt fotograferar jag gärna med min systemkamera eller kollar in lite schyssta kläder och skor på diverse favoritbutiker!

Hur mycket tid spenderar du på Pusha?
Det blir flera gånger per dag. Man sitter mycket vid datorn och hittar trevliga länkar som man vill dela med sig, eller att man själv vill hitta något intressant! Åker jag kollektivt (spårvagn, buss) är Pusha ett ypperligt sätt att fördriva tiden på. Den iPhone-anpassade sidan är kanon! :)

Har du några tips till nya Pusha-medlemmar?
Något som jag uppskattar när jag postar länkar är feedback, eller kommentarer! Det är alltid något som uppskattas. Var trevlig! Stämningen på Pusha är trevlig, och jag gissar på att det är något som de flesta vill skall bibehållas. :) Annars är det väl bara att posta det man själv finner intressant, roligt etc.

Någonting du saknar i nuvarande version av Pusha?
Faktiskt inget som jag kommer på nu.

Någon annan sajt du besöker regelbundet och vill tipsa om?
Det får nog bli SweClockers.com, Sveriges största webbtidning om datorer och hårdvara – där har jag hängt sedan slutet av 2001. Är moderator i forumet där jag “nickar” Rich (samma som här på Pusha).

Din internetuppkoppling ligger nere, hur spenderar du helst tiden?
Då kopplar jag gärna av med lite slötittande på dumburken (TV:n), promenad så här i det fina vårvädret eller ner till gymmet och kör ett hårt träningspass!

14 Apr

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »