Senaste inläggen RSS

Pusha-profilen: ted

Av Robert den 16 December 2008

Ted

I “Pusha-profilen” får vi denna vecka möta ted, som blev medlem på Pusha den 11 mars 2008 och har hunnit med 330 pushar, 46 kommentarer och postat 89 länkar (varav 46 heta).

Berätta lite kort om dig själv.
-Fredrik Sundberg är vad jag är döpt till, men har vuxit upp under smeknamnet Ted sedan dagistiden. Född, uppvuxen och bosatt i Lund, är nu 19 år och försöker slå mig fram som webbutvecklare (sundbergmedia.se). Driver ett par småsidor – senare projekt värda att nämnas är sjuktroligt.se och heltsant.se. Tiden jag inte utvecklar hemsidor spenderar jag helst i goda vänners sällskap, gärna framför en komedi och onyttiga mängder Coca-Cola.

Hur mycket tid spenderar du på Pusha?
-Har utvecklat ett smärre beroende för pusha måste jag erkänna, besöker sidan i stort sett dagligen – vanligtvis betydligt oftare än så! Försöker bidra med åtminstone några intressanta länkar varje dag, samtidigt som jag pushar de länkar som jag tycker är intressanta/värdefulla.

Har du några tips till nya Pusha-medlemmar?
-Det viktigaste är att verkligen välja passande och intressanta länkar, som någon så fint uttryckte det är ingen intresserad av att läsa vad du åt till frukost… Du bör även verkligen lägga energi på att skriva bra och intressanta titlar och beskrivningar för de länkar du postar, så att de får den uppmärksamhet de förtjänar. Om du publicerar ditt eget innehåll – se till att det är intressant, och posta inte enbart länkar till egna sidor, det får dig lätt att framstå som en spammare. Slutgiltligen, se till att ge de länkar du gillar den uppskattning de förtjänar genom att pusha dem – det är trots allt så hela konceptet fungerar.

Någonting du saknar i nuvarande version av Pusha?
-Jag saknar någon typ av kategorisering (men ryktet säger att det är på väg?) och kanske en funktion som slumpar fram intressanta länkar – så att gamla länkar inte glöms bort så lätt. Annars är jag ett stort fan av tagg-moln…

Någon annan sajt du besöker regelbundet och vill tipsa om?
-Det finns alldeles för många bra sidor jag besöker för att nämna någon enstaka här. En utmärkt plats för läsvärda länkar är ju alltid Pusha eller min blogg, där jag skriver lite om webbutveckling och allt möjligt som rör min tillvaro.

Din internetuppkoppling ligger nere, hur spenderar du helst tiden?
-Det finns väl inget som hindrar mig från att sitta kvar vid datorn i ett sådant horribelt läge? Skämt åsido går jag då hellre ut och fotograferar, vilket är mitt stora intresse efter webbutvecklandet. En del av dem kan beskådas på sweetstockphoto.com.

-Tack för en underbar sida som har gett mig många goda skratt, användbara resurser och en skön gemenskap!

Tack själv för de värmande orden Fredrik, och tack för din medverkan i Pusha-profilen!

Hör av dig till oss om du som Pusha-medlem är sugen på att vara nästa profil.

16 Dec

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »