Senaste inläggen RSS

Pusha-profilen: tkj

Av Robert den 26 May 2008

“Pusha-profilen” är ett nytt inslag här i Pusha-bloggen, där vi med jämna mellanrum kommer att lyfta fram en av er, kära pushare.

Först ut är tkj, som varit medlem sedan den 23 oktober 2007 och i skrivande stund hunnit med 277 pushar, 19 kommentarer och postat 67 länkar, varav 35 hamnat på förstasidan.

tkj

Berätta lite kort om dig själv.
Jag är en 31-årig smålänning som i tidig tonår insåg att världens drömyrke vore att skriva om datorer. För att göra en lång historia kort, jobbar jag sedan ett antal år tillbaka som chefredaktör för Allt om PC. Jag har även bloggat om datorer på http://blogg.tkj.se i ett år. I övrigt är jag gift med Emma och vi bor i en fin bostadsrätt i Växjö tillsammans med två katter. Jag älskar hårdrock, filmer, att plöja TV-serier, fika med polarna och köra motorcykel.

Hur mycket tid spenderar du på Pusha?
Tja, svårt att säga exakt, men jag besöker vanligen Pusha ett par gånger varje dag. Dels för att skicka in nya länkar, men även för att gå igenom alla schyssta länktips och försöka delta i diskussionerna.

Har du några tips till nya Pusha-medlemmar?
Vänta med att tipsa om din blogg tills du har gjort ett kul eller intressant inlägg. Se till att kolla igenom alla nya länkar och pusha dem som är bra. Hela grejen går ju ut på att få fram det bästa aktuella materialet på nätet, och för att det ska funka behöver vi hjälpas åt. Ta som mål att alltid försöka posta ett nytt länktips varje dag, och pusha minst fem. Då kommer du att vara på god väg att bli ett bra pushare som vi andra kommer att gilla! :-)

Någonting du saknar i nuvarande version av Pusha?
Diskussionerna är lite för bortglömda. De hade gärna fått lyftas fram på något sätt – kanske en topplista över de mest aktiva diskussionerna just nu. Topplistor rent generellt hade också varit kul – gärna arkiverade, till exempel De bästa tekniklänkarna maj 2008. Eller bara Populäraste länkarna maj 2008.

Någon annan sajt du besöker regelbundet och vill tipsa om?
Popurls, (http://popurls.com/) tycker jag är kul att titta in på. Där har man samlat ihop de hetaste nyheterna och länkarna från många länksajter. Som nerladdningsmissbrukare gillar jag så klart Download (http://download.com) och jag får även passa på att slå ett slag för Christian Rudolfs nya svenska Mjukvara.se (http://mjukvara.se).

Din internetuppkoppling ligger nere, hur spenderar du helst tiden?
Ahhh! Säg inte så! Hemska tanke… Men, om detta skräckscenario trots allt uppstår så beror det på… Är jag på jobbet så faller jag in i ett komastadie, för det finns verkligen ingenting att göra då. Om jag befinner mig hemma – och om det inte finns några nödvändiga hushållssysslor och om Emma inte är hemma för att göra något gemensamt – sätter jag på en skönt skiva (ja, jag har sådana) och slänger jag mig i soffan med en tidning. Jag säger alltid att jag ska läsa fler böcker, men det slutar alltid med att jag läser tidskrifter istället. Allra helst läser jag Close-Up, Level, SuperPlay, Denimzine, Sweden Rock Magazine, PC för Alla och Din Teknik.

Håll ögonen öppna efter fler Pusha-profiler. Kanske det blir din tur nästa gång…

26 May

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »