Senaste inläggen RSS

Pusha-profilen: Toniosite

Av Robert den 21 November 2008

Toniosite

I “Pusha-profilen” får vi denna vecka möta Toniosite. Han blev medlem den 19 februari 2008 och har hunnit med 276 pushar, 36 kommentarer och postat 53 länkar (varav 21 heta).

Berätta lite kort om dig själv.
Antonio Riveras heter jag då, 24 år och bor i den vackra staden Malmö där jag även är uppväxt. Mitt största intresse sedan jag först fick Photoshop 1998 har varit grafik/multimedia och därefter webb, främst webbdesign. På företagsbloggen Grafix Studio delar jag med mig av min kunskap som jag erhållit från mina studier i IT och Multimedia, samt tipsar och skriver om webb och grafik.

Hur mycket tid spenderar du på Pusha?
Några timmar om dagen, passivt då. Man sitter ju och jobbar vid datorn och hoppas det ska komma upp nån intressant eller rolig länk att följa =)

Har du några tips till nya Pusha-medlemmar?
Egentligen inte, har de syftet att synas så ska de kommentera och pusha inlägg. Dock aldrig spamma, såklart…Förutom det, njut och ta till er av roliga och nyttiga länkar.

Någonting du saknar i nuvarande version av Pusha?
Nu har jag för mig att detta är i utveckling (dock ej säker), men jag saknar kategorier. Det är lätt hänt att många inlägg försvinner i rangordningen. Vore enklare och bättre med olika kategorier att lägga upp och pusha.

Någon annan sajt du besöker regelbundet och vill tipsa om?
Smashing Magazine – Den sidan är egentligen ALLT du behöver som webbdesigner och webbutvecklare. Disruptive och Online-PR är också ett urval av mina favoritsajter/bloggar.

Din internetuppkoppling ligger nere, hur spenderar du helst tiden?
Jag njuter gärna av frisk luft. Ligger internet nere spenderar jag min tid med en runda i stan, tränar eller på Möllevångstorget (på pub) =)….

Vi tackar Antonio för att han ställde upp! Är du sugen på att vara Pusha-profil? Hör av dig till oss.

Trevlig helg på er, kära Pushare!

21 Nov

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »