Senaste inläggen RSS

Pusha-profilen: U-Nas

Av Robert den 21 July 2010

U-Nas

I Pusha-profilen får vi denna gång möta U-Nas. Han blev medlem den 5 mars 2009 och har sedan dess hunnit med att pusha 1728 länkar och postat 41 stycken, varav 10 blivit heta.

Utöver detta har han även sett till att förgylla Pusha med 832 kommentarer.

Berätta lite kort om dig själv.
Jag är 25 år gammal och bor i Lund, Skåne. Just nu befinner jag mig i mitt årliga lyckorus – det är sommar! Uteserveringarna har öppet till småtimmarna, glassen smakar tre gånger så gott som på vintern och det är stranden som gäller så fort tillfälle ges.
Jag har nyss läst klart en kurs i psykologi här i Lund och tänkte fortsätta på samma spår även till hösten. Det är svårt att komma in i år, och även om många redan fått sina antagningsbesked så går jag alltså fortfarande och väntar på mitt. Jag har reservplats 1 på en av kurserna, så jag är övertygad om att det löser sig tillslut.

Hur mycket tid spenderar du på Pusha?
Det blir inga långa perioder i sträck utan jag portionerar ut det över små och många tillfällen istället. Innehållet hinner ju förändras på bara någon timme, så det är roligare att återkomma fler gånger än att sitta och bläddra sida efter sida.
Tyvärr är pusha spärrat på jobbet, men man har ju alltid mobila pusha om det kniper :)

Har du några tips till nya Pusha-medlemmar?
Stämningen på Pusha är alltid trevlig, så bibehåll gärna det. Om du måste skriva något negativt, gör det med glimten i ögat och håll dig till konstruktiv kritik. Du behöver inte klanka ner på en dålig länk – den försvinner ändå automatiskt om fler delar din åsikt.

Någonting du saknar i nuvarande version av Pusha?
Jag saknar en vettig sökfunktion. Men jag har hört att en bättre sådan är på gång, och när den väl kommer så har jag inte mycket att tillägga på en sådan här fråga :)

Någon annan sajt du besöker regelbundet och vill tipsa om?
Bloggen går ut på att presentera en photoshoppad bild tillsammans med ett rim. Resultaten blir oftast ganska bra! Vad sägs om “Che Guevara i Skara” eller “Dante som grillvante”? Besök bloggen på loureeditweed.blogspot.com vetja!

Din internetuppkoppling ligger nere, hur spenderar du helst tiden?
Jag försöker lära mig att spela gitarr, vilket inte går så lätt och snabbt som jag hade hoppats på. Jag hade velat säga att jag sitter och tragglar ackord en halvtimme om dagen, men då hade jag ljugit.
Endast de dagar då internet ligger nere kan jag med handen på hjärtat säga att jag faktiskt sitter ner med gitarren tills fingrarna blöde

21 Jul

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »