Senaste inläggen RSS

Pusha-profilen: Web_biz

Av Robert den 21 January 2010

Web_biz

I Pusha-profilen fÄr vi denna gÄng möta Web_biz. Han blev medlem den 18 september 2009 och har sedan dess hunnit med att pusha 883 lÀnkar och postat 313 stycken, varav 47 blivit heta. Utöver detta har han Àven sett till att förgylla Pusha med 25 kommentarer.

BerÀtta lite kort om dig sjÀlv.
Heter Hayri Cicek och Àr en 26-Ärig kille frÄn Helsingborg som Àlskar internet och webbutveckling speciellt med Ruby on Rails. NÀr jag inte sitter framför datorn sÄ spenderar jag tid med min tjej och vÄran 3-Äriga dotter. PÄ min blogg Lesscode.se delar jag med mig av mina kunskaper inom Ruby programmering och webbramverket Ruby on Rails.

Hur mycket tid spenderar du pÄ Pusha?
Jag besöker Pusha flera gÄnger om dagen, har blivit beroende av Pusha :)

Har du nÄgra tips till nya Pusha-medlemmar?
Vara aktiv, posta lÀnkar som intresserar dig, pusha andras lÀnkar som du gillar och kommentera, för mÀnniskor tycker om feedback.

NĂ„gonting du saknar i nuvarande version av Pusha?
Jag saknar ingenting pÄ Pusha, allt Àr perfekt för tillfÀllet :)

NÄgon annan sajt du besöker regelbundet och vill tipsa om?
Eftersom jag Àr en Ruby on Rails nörd besöker jag dagligen planetrubyonrails.com annars Àr det idg.se, javalobby.org och sjÀlvklart Pusha.se.

Din internetuppkoppling ligger nere, hur spenderar du helst tiden?
Spendera tid med familjen eller sitter i soffan och lÀser en datortidning.

21 Jan

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha fïżœr bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »