Senaste inläggen RSS

Pusha-ramen borta

Av Robert den 1 February 2011

Vi har efter en tids övervägande nu valt att plocka bort den ram du som inloggad kunnat välja att få högst upp då du besöker en länk som postats på Pusha.

Allt fler sajter väljer att inte tillåta denna typ av funktion och visar då istället en helt blank sida. Även om ramen i Pushas fall endast visats om besökaren i fråga är inloggad och har valt att ha funktionen aktiverad, så har det lett till att vi fått många frågor när sidor inte visas som de ska.

Det här innebär också att länkar via Facebook, Twitter, i nyhetsbrev med mera alltid kommer att gå direkt till Pusha nu när inte ram-länken används. Tidigare har detta endast gällt inbäddat material. Vi hoppas den lilla omvägen inte ska känna allt för jobbig och vi hoppas även att det leder till fler pushar för er som väljer att automatiskt sprida länkar via Facebook och Twitter.

Avslutningsvis har vi ändrat infon under länktitlar en aning. Tidigare var domännamnet en länk till källan utan ram i URL:en. Nu väljer vi att tillfälligt ha den olänkad i väntan på en ny funktion.

Kommentarer kring den här nyheten är varmt välkomna i denna push.

1 Feb

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »