Senaste inläggen RSS

Pusha rekommenderar

Av Robert den 1 July 2008

Pusha Tips

Idag har vi lagt till den nya “Tips” i huvudmenyn. HĂ€r hittar du rekommenderade lĂ€nkar, baserade pĂ„ hur du anvĂ€nder Pusha – vilka lĂ€nkar du pushar, vilka personer du har lagt till som vĂ€nner med mera.

Till stor del bestĂ„r denna nya funktion av en algoritm som försöker rĂ€kna ut vilka andra medlemmar som har ett liknande beteende. DĂ€rför hittar du Ă€ven fliken “Lika” i din profil. HĂ€r listas personer som anvĂ€nder Pusha pĂ„ ett liknande sĂ€tt som du sjĂ€lv.

Pusha - Lika

Kort och gott; ju mer du anvĂ€nder Pusha, desto bĂ€ttre lĂ€nktips kommer du att fĂ„ serverade – sĂ„ se till att pusha förnuftigt och mycket.

Det hÀr Àr en funktion som vi jobbat med det senaste halvÄret. Den Àr inte perfekt Ànnu, men sÄ pass bra att vi kÀnde att den kunde föras fram i ljuset. Vi kommer fortlöpande att jobba med att förbÀttra den, sÄ att du ska fÄ sÄ bra resultat som möjligt presenterade.

“Tips” ersĂ€tter Ă€ven den tidigare funktionen “VĂ€nner” eftersom du Ă€ndĂ„ kommer att se deras lĂ€nkar hĂ€r. Om du trots allt skulle vilja se dina vĂ€nners aktivitet, sĂ„ hittar du en lĂ€nk till det under fliken “VĂ€nner” i din profil.

Vi hoppas du fÄr mycket nytta och nöje med Tips!

1 Jul

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha fïżœr bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »