Senaste inläggen RSS

Pusha rekommenderar

Av Robert den 1 July 2008

Pusha Tips

Idag har vi lagt till den nya “Tips” i huvudmenyn. Här hittar du rekommenderade länkar, baserade på hur du använder Pusha – vilka länkar du pushar, vilka personer du har lagt till som vänner med mera.

Till stor del består denna nya funktion av en algoritm som försöker räkna ut vilka andra medlemmar som har ett liknande beteende. Därför hittar du även fliken “Lika” i din profil. Här listas personer som använder Pusha på ett liknande sätt som du själv.

Pusha - Lika

Kort och gott; ju mer du använder Pusha, desto bättre länktips kommer du att få serverade – så se till att pusha förnuftigt och mycket.

Det här är en funktion som vi jobbat med det senaste halvåret. Den är inte perfekt ännu, men så pass bra att vi kände att den kunde föras fram i ljuset. Vi kommer fortlöpande att jobba med att förbättra den, så att du ska få så bra resultat som möjligt presenterade.

“Tips” ersätter även den tidigare funktionen “Vänner” eftersom du ändå kommer att se deras länkar här. Om du trots allt skulle vilja se dina vänners aktivitet, så hittar du en länk till det under fliken “Vänner” i din profil.

Vi hoppas du får mycket nytta och nöje med Tips!

1 Jul

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »