Senaste inläggen RSS

Pusha är skit…bra!

Av Robert den 15 May 2009

Igår dök det upp en diskussion på SEO-forum.se där det uttrycktes missnöje med hur den nya ramfunktionen på Pusha fungerar. Pushas egna Martin (murtlest) postade ett svar i forumtråden och diskussioner tog fart även här på hemmaplan.

Baserat på er feedback har vi nu gjort följande ändringar (ramfunktionen är fortfarande endast tillgänglig för medlemmar och det går, precis som tidigare, att inaktivera den i inställningarna):

Originalkälla utan ram på Pusha

Oavsett om du är inloggad eller ej, så syns nu en länk utan ram till originalkällan i den rad med information om skribent, datum m m, som ligger under varje länkrubrik på Pusha.

Designjusteringar i ramen

Loggan är borta och det som låg i mitten ligger nu till vänster för att bättra lämpa sig för små skärmar. Efter rubriken, som numera är länkad till perman på Pusha, ligger en länk till originalkällan, som komplement till den diffusare länkningen som stängkrysset har.

Ej inloggade blir omdirigerade

Den som inte är inloggad och klickar på en ramlänk blir nu omdirigerad till originalkällan.

Vi hoppas dessa förändringar ska falla de flesta i smaken och vi vill samtidigt passa på att tacka för all feedback. Det är genom att göra din röst hörd vi tillsammans kan göra Pusha bättre.

Du kan kommentera på Pusha, diskutera i Pusha-forumet eller kontakta oss via e-post.

Trevlig helg!

15 May

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »