frevvy.com 100% Genuine Windows 10 Education Product Key. cheap Windows 10 Products Key I give you trial product but once you are satisfied and you have enough money , I highly recommend you to buy windows 10 product key Windows 10 Home Key Office Professional Plus 2016 Key Office Professional Plus 2013 Key

Senaste inläggen RSS

Pusha växer med 50%

Av Robert den 29 September 2008

Pusha Crew

Vi har idag det stora nöjet att meddela att Pusna har fått tillökning. Daniel Kallin, även känd som Pusha-medlemmen skanaar, kommer från och med idag att vara med och driva sajten framåt.

Detta betyder många trevligheter för dig som användare. Pusha växer så det knakar och det finns flera stora planer för att göra din vistelse här ännu roligare och smidigare. För att kunna sjösätta dessa planer snarast möjligt har vi nu alltså utökat teamet från två till tre personer.

Daniel kommer främst att syssla med programmering. Han kommer inledningsvis att ansvara för att strukturera om koden på vilken hela Pusha är uppbyggd. Detta för att vi lättare ska kunna plocka in de nya stora funktionerna vi har planerade.

Det kanske får bli mer om de tekniska bitarna i ett härligt nördigt inlägg lite längre fram…

29 Sep

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »