Senaste inläggen RSS

Redigera och rapportera för kommentarer

Av Robert den 19 April 2010

Pusha-kommentar

För att Pusha ska vara så enkelt som möjligt att använda försöker vi hela tiden att begränsa antalet funktioner till det absolut nödvändigaste. När nya saker efterfrågas avvaktar vi ett tag och ser om det verkligen känns så nödvändigt på sikt.

Ofta visar det sig att den där “kan-inte leva-utan-funktionen” kanske inte var så himla viktig trots allt. Men ibland händer det att funktioner känns allt viktigare ju längre tiden går. Ett exempel på det är möjligheten att redigera och rapportera kommentarer, två nyheter vi lagt till på Pusha idag.

När du för muspekaren över en kommentar syns ‘Rapportera’ uppe i högra hörnet. Den länken kan du använda för att anmäla olämpligt innehåll. Om du för muspekaren över din egen kommentar, så syns istället ‘Redigera’ (för du vill ju inte rapportera det du själv skrivit). Om du redigerar något visas information om när det skedde tillsammans med kommentaren.

Kommentera gärna den här nyheten, så kan du även passa på att testa redigeringsfunktionen.

19 Apr

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »