frevvy.com 100% Genuine Windows 10 Education Product Key. cheap Windows 10 Products Key I give you trial product but once you are satisfied and you have enough money , I highly recommend you to buy windows 10 product key Windows 10 Home Key Office Professional Plus 2016 Key Office Professional Plus 2013 Key

Senaste inläggen RSS

Se alla länkar till en och samma sajt

Av Robert den 3 February 2011

Sajtlänk

Som utlovades i nyheten om att Pusha-ramen har tagits bort, så har vi nu sett till att utnyttja informationen om domännamn till en ny funktion.

När du klickar på den länken tas du till en sida som i datumordning, med senaste överst, visar alla länkar från den domänen. Här är ett exempel med lista.se.

På samma sida finner du även ett RSS-flöde för den valda domänen. Du kan alltså på så sätt bevaka allt nytt från en och samma domän, vilket till exempel kan vara ett bra sätt för dig som sajtägare att 1Z0-068 hålla koll på när någon postar en länk till någon av dina artiklar.

3 Feb

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »