Senaste inläggen RSS

Tack och nej tack

Av Robert den 1 December 2007

Vi skulle vilja börja med att tacka alla er Pusha-medlemmar, som nyligen passerade 1000 i antal. Det är tack vare era röster, länkar och kommentar som Pusha finns och går framåt.

Vi har en hel del smått och gott på gång åt er, men är samtidigt mycket tacksamma för alla idéer vi kan få vad det gäller form och funktion. En sak som vore kul att se redan nu vore om fler valde att uppdatera sin profil – skriva ett par rader om sig själv, kanske ladda upp ett foto m m.

Punkt nummer två gäller delen “nej tack” i rubriken. På grund av strul med vårt nuvarande webbhotell har vi beslutat oss för att byta leverantör. Detta kommer att ske i natt och kan medföra vissa störningar. Om allt går enligt planerna ska saker och ting flyta på som vanligt under morgondagen (söndag). Vi beklagar detta, men hoppas att ni ska märka av vissa förbättringar när flytten är genomförd.

Än en gång ett stort tack till alla medlemmar! Om du inte redan är medlem kan du registrera dig gratis här.

1 Dec

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »