Senaste inläggen RSS

Låt Twitter meddela dig om händelser på Pusha

Av Robert den 17 January 2011

Förra veckan införde vi möjligheten att logga in på Pusha med ett Twitter-konto och att kunna autotwittra saker. Nu gör vi det även möjligt att kunna bli informerad via Twitter när en länk man postat blir het, när någon kommenterar det man postat med mera.

Exakt samma valmöjligheter som tidigare funnits för e-post finns nu alltså även för Twitter. Om du kopplat ditt Twitter-konto till Pusha kan du för varje val välja om du vill få meddelandet om ny aktivitet via e-post, via Twitter eller både och.

Pusha - Inställningar: Meddelanden

Det fungerar sedan som så att Twitter-kontot Pushonligt meddelar (@Mentions) i ditt Twitter-flöde om det skett någon ny aktivitet enligt de val du gjort i inställningarna på Pusha. Så här kan det exempelvis se ut då man bli informerad om att någon kommenterat en länk man postat:

Twitter-meddelande

Kontot Pushonligt är inget du behöver följa. Om du kopplat ditt Twitter-konto till Pusha, så kommer Pushonligt meddela dig om önskad meddelandeaktivitet utan att ni följer varandra.

Hoppas du får nytta med nyheten. Feedback är mycket välkommet i denna push.

17 Jan

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »