Senaste inläggen RSS

Vad är på gång?

Av Robert den 10 November 2008

Pusha

Det händer en hel del bakom kulisserna på Pusha och vi tänkte att det kunde vara på sin plats att berätta lite kort om vad som är på gång den närmaste tiden.

En stor grej som pågått sedan Daniel klev ombord är arbetet med att strukturera om koden på vilken hela Pusha är uppbyggd. Detta gör vi av flera anledningar – dels för att öka prestanda och säkerhet, men främst för att vi snabbt och enkelt ska kunna lägga till, ta bort och ändra kommande och befintliga funktioner.

Parallellt med omstruktureringen jobbar vi även med en stor nyhet, som vi hoppas kunna få upp i betaversion i slutet av året. Den kommer vi sedan att behöva testköra med ett gäng frivilliga användare under en period, innan den släpps officiellt.

Utan att gå in allt för mycket på vad det handlar om, vilket vi inte vill riktigt ännu, så kan vi i varje fall säga att det handlar om kategorisering av innehåll – ett sätt att enkelt kunna anpassa Pusha efter eget tycke och smak. Vi har ju tidigare haft vanliga kategorier, vilket inte fungerade så bra som man skulle kunna önska. Det här blir något nytt och inte lika “stelbent”.

Men ni ska självklart inte behöva vänta ändå fram till nyår innan något nytt dyker upp. Vi ska se till att få ut lite andra trevliga nyheter innan dess. Först ut blir en av de funktioner som våra kära användare efterfrågat mest av allt: en dynamisk Pusha-knapp för bloggare. Med en liten kodsnutt lägger du enkelt upp den i valfritt inlägg, och får då en knapp som visar exakt hur många pushar just det inlägget har (ungefär som det ser ut för länkarna på Pusha).

Höll ett öga på Pusha-bloggen, till exempel genom att prenumerera på RSS-flödet, för fler spännande nyheter inom kort. Fram tills dess, pusha på…

10 Nov

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »