Senaste inläggen RSS

Flickr video, algoritm, snabbhet och intervju

Av Robert den 3 September 2009

Ett par dagar har gått sedan lanseringen av “nya Pusha” och vi är oerhört glada och tacksamma för det positiva mottagandet de nya funktionerna fått.

Men det här innebär såklart inte att vi kommer att ligga på latsidan, tvärtom. Nu kommer vi att jobba stenhårt med att förbättra det vi har, samt börja utveckla de nya idéerna vi har.

Ett par små nyheter kan vi presentera redan nu:

  • Algoritmen för hur länkar blir heta på förstasidan och inom ämnen har fått sig en rejäl uppdatering. Det är en ständig kamp att hålla den i toppform och vi hoppas du kommer att märka av förbättringarna.
  • Vi har utökat stödet för inbäddade videoklipp. Nu bäddas även videor från bland annat Flickr (exempel) och svenska YouTube (exempel) in automatiskt. Det enda du behöver göra är att posta direktlänken till det klipp du önskar visa upp på Pusha.
  • Vi har vidtagit diverse åtgärder för att se till att snabba upp sidladdningarna så mycket som möjligt. Trafiken till Pusha ökar i snabb takt, vilket tar på serverkrafterna, men vi tror oss nu ha hittat en bra lösning. Förhoppningsvis märker du redan idag skillnad på snabbheten. Ett utförligt nördigt inlägg om det här kommer inom kort.

Som avslutning kommer här en intervju som gjordes i samband med att den nya versionen av sajten släpptes: joinsimon.se: Intervju med Pusha om… Pusha!

3 Sep

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »