Senaste inläggen RSS

Kommentera mera

Av Robert den 25 May 2009

Det känns jättekul att att allt flera väljer att kommentera den ständigt växande skara länkar som postas på Pusha. Samtidigt känner vi att att det skulle kunna kommenteras ännu mer. Därför lanserar vi nu några nya funktioner för att uppmuntra ett sådant beteende.

E-post när någon kommenterar efter dig

Ofta kan det vara intressant att följa upp diskussioner kring länkar man kommenterat, men själv inte postat. Du kan du nu enkelt göra genom att ha e-postalternativet “någon kommenterar en länk jag kommenterat” ibockat i dina inställningar.

E-post när du omnämns i kommentarer

En relativt ny funktion på Pusha är att du kan länka till medlemmar genom att lägga till @ framför deras namn då du till exempel skriver en kommentar. I dina inställningar du kan därför nu också välja att bocka i “Meddela mig när någon nämnt mig i en kommentar”.

Fyll i namn automatiskt när @ används

För att göra det lite enklare för dig när du vill länka till någon med hjälp av @-funktionen har vi nu fixat autokomplettering. Om du börjar att skriva ett namn direkt efter ett @-tecken och sedan trycker på tabb på tangentbordet, så fylls resten av namnet i automatiskt. Namnen består av dina vänner och de medlemmar som eventuellt redan kommenterat länken du själv vill kommentera.

@ i din profil

Avslutningsvis har vi lagt till möjligheten för dig att använda @ för att länka till en annan medlem när du skriver din presentation, något som för övrigt vore jättekul om fler valde att göra. Några ord räcker, så att andra kan få en bild av vem du är. Passa gärna på att ladda upp en bild också när du ändå är där. En personlig profilsida med foto och och presentation kommer garanterat att öka chanserna för att dina länkar ska bli heta och att andra medlemmar lägger till dig som vän.

De nya e-postfunktionerna är som standard aktiverade i dina inställningar. Där kan du själv enkelt välja exakt vilka typer av meddelanden du vill ha genom att bocka av det som ej önskas.

På tal om e-post. I samband med denna uppdatering upptäckte vi att en liten bugg nyligen smugit sig in i systemet, vilket gjort att vissa e-postmeddelanden som skickats via kontaktformuläret inte kommit fram. Om du kontaktat oss de senaste veckorna och inte fått svar, så beror det alltså på att vi tyvärr inte fått ditt mejl. Buggen är nu eliminerad, så hör gärna av dig igen om du inte fått svar.

Vi hoppas att du kommer att ha nytta och glädje av de nya funktionerna. Se så, iväg med dig du och se till att skaffa dig Pushas snyggaste profilsida och kommentera ett gäng länkar. :)

25 May

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »