Senaste inläggen RSS

Mobilisera och donera

Av Robert den 15 June 2009

Förra veckan fick vi ett mejl av någon som efterfrågade en mobilversion av Pusha. Som några av er säkert vet, finns detta redan. Men det är nog inte helt självklart för alla att hitta dit via länken i sidfoten. Därför har vi nu lagt upp infon om detta i högermenyn igen.

Det finns två olika versioner att välja mellan. För iPhone, HTC och liknande, besök iphone.pusha.se. Övriga modeller, gå till mobil.pusha.se. Här kan du läsa mer om Pusha i din mobiltelefon.

Infon om Pusha i mobilen växlas bland annat med en sak som efterfrågats av vissa; möjligheten att donera pengar till utvecklingen av Pusha. Vi är oerhört tacksamma för alla bidrag, hur litet det än må vara. Alla donationer går självklart oavkortat till drift och utveckling av sajten.

Avslutningsvis vill vi passa på att informera er om att arbetet med det nya kategoriseringssystemet pågår för fullt. Det nya systemet, som vi valt att kalla för ämnen, kommer du att kunna läsa mer om här i bloggen senare under veckan.

Prenumerera gärna på RSS:en för Pusha-bloggen för att hålla dig uppdaterad med senaste nytt.

15 Jun

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »