Senaste inläggen RSS

Pusha står på nya friska ben

Av Robert den 8 May 2009

Då var den nya färska versionen av Pusha äntligen uppe. Som vi nämnt tidigare handlar det främst om en ny kodbas, men vi har även sett till att slänga in några nya funktioner för er.

Här är en lista över alla nyheter:

Öppna länkar med ram

Du har nu möjligheten att få en Pusha-ram högst upp när du besöker de många olika webbsidor som det tipsas om. Här kan du pusha den aktuella länken, gå vidare till slumpvis vald länk m m. Som exempel kan du se detta blogginlägg med Pusha-ram. Postade länkar på Pusha visas endast med ram för de som är inloggade, och du kan själv i dina inställningar välja om funktionen ska vara aktiverad eller ej (som standard är den påslagen).

Länka till medlem med hjälp av @

Om du lägger till ett @-tecken framför en medlems namn när du postar en kommentar, så blir det nu automatiskt en länk till den medlemmens profilsida. Här kan du se ett exempel.

RSS med ram, pushar och kommentarer

I alla RSS-flöden vi tillhandahåller öppnas länkarna numera med Pusha-ramen. Du behöver alltså inte, som tidigare, först besöka Pusha och sedan klicka dig vidare till den aktuella länken. Istället kommer du direkt till sidan och kan via ramen pusha om du finner artikeln intressant. Med varje länk i flödena ser du även hur många pushar och kommentarer den har.

Ram för Pusha-länkar på din sajt

Precis som för RSS:er, så öppnas nu även “Pusha-länkar på din sajt” med den nya ramen, vilket besparar dig och dina besökare onödigt extraklickande för att komma till källan.

Öppna länkar i samma fönster

I dina inställningar kan du nu välja om länkar ska öppnas i ett nytt fönster eller ej.

Vi hoppas att du kommer ha nytta av de nya funktionerna och vi ser fram emot att nu snabbare, enklare och oftare kunna erbjuda dig trevliga nyheter, som vi tror kan komma till användning.

Trevlig helg på er, kära pushare!

8 May

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »