Senaste inläggen RSS

Pusha pushar på pushandet

Av Robert den 7 February 2011

Under natten har vi uppdaterat Pusha med ytterligare optimerad kod och databasstruktur. Detta kommer du att märka bland annat på att det numera går blixtsnabbt att pusha länkar som postas.

Som alltid med den här typen av förändringar kan det ha smugit sig in buggar. Vi är oerhört tacksamma för om du rapporterar eventuella konstigheter som dyker upp. Det kan du göra antingen som en kommentar till denna länk eller genom att använda kontaktformuläret.

Funktionen som gör att användarnamn fylls automatiskt om du vill nämna någon i en kommentar har också uppdaterats. Nu kan du trycka på tabb flera gånger tills du hittar rätt namn.

För att omnämna någon i en kommentar skriver du helt enkelt @ och sedan ett par bokstäver från personens namn. Därefter trycker du på tabb för att hitta fram till rätt användare.

För övrigt vill vi passa på att nämna att fotograf Niclas Ljungberg tagit det trevliga initiativet att ge Pushas medlemmar generös rabatt på iPhone-produkter.

Pusha så det ryker!H12-211

7 Feb

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »