Senaste inläggen RSS

Radera med mera

Av Robert den 12 May 2009

Som vi tjatat om tidigare kommer det att vara lättare för oss att lägga till och ändra funktioner på Pusha när nya kodbasen är uppe. Nu är den nya koden som bekant lanserad och här kommer ett första smakprov på några små förändringar vi hoppas ska falla dig i smaken:

Radera egna länkar

En funktion som ofta efterfrågats är möjligheten att radera egna länkar. Nu kan du göra det under vissa förutsättningar. Du kan ta bort en egen länk som ännu ej fått någon röst och som inte är äldre en timme. Istället för det röda krysset och texten “Rapportera” syns då istället en papperskorg tillsammans med texten “Radera”.

Smartare inloggning

Efter inloggning är du nu kvar på samma sida som du var på innan. Du slipper alltså strulet med att hamna på startsidan och sedan behöva gå bakåt för att hitta tillbaka till sidan du nyss var på.

Du får nu även upp en inloggningsruta direkt om du försöker pusha en länk då du inte är inloggad. Borta är den tråkiga och osmidiga kontollrutan där man bara kunde klicka ‘OK’.

Det var allt för denna gång. Hör gärna av dig till oss med tips och idéer!

12 May

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »