Senaste inläggen RSS

Hjälp oss testa nya Pusha

Av Robert den 16 April 2009

För att testa den nya kodbasen för Pusha har vi nu satt upp en öppen betaversion av Pusha och ett forum för att rapportera buggar och posta åsikter. All feedback är mycket välkommen!

Detta är som sagt i huvudsak till för att testa den nya stabilare och säkrare koden, men självklart vill vi även att du får testa något helt nytt, så det känns lite roligare.

Denna nya funktion kommer i form av möjligheten att öppna länkar med en Pusha-ram som låter dig pusha, se antal kommentarer och gå vidare till ny en slumpis vald push. Här kan du se ett exempel på hur det ser ut när man besöker en länk med ramen aktiverad.

Tanken är att detta är något som du som medlem kan välja att aktivera. När du ej är inloggad kommer länkarna alltså att fungera som vanligt – utan ram. Högst upp i dina inställningar kan du slå på den nya ramfunktionen. Där hittar du även möjligheten att öppna länkar i nytt fönster – en gammal funktion som vi nu återinför, mest för att det såg så tomt ut annars. :)

Se till att testa loss de nya grejerna ordentligt nu och posta buggar och åsikter i forumet.

På betan använder vi en kopia av den officiella databasen, så du behöver inte bry dig om vad du postar eller skriver. Om du känner dig bekvämare med att rapportera in buggarna via vårt kontaktformulär, så går det givetvis bra. Lycka till med buggletandet…

16 Apr

Information

Om Pusha Blogg

Information om utvecklingen av sajten Pusha, en samlingsplats där du som medlem bestämmer innehållet genom att posta och rösta på länkar.

Hett på Pusha

Fler heta länkar

Knapp för bloggare

Pusha f�r bloggare

Visste du att du kan få fler besökare till din blogg med en Pusha-knapp?

Läs mer här »